Antalya' da SGK Anlaşmalı Onkoloji Doktorları
  11.03.2022  |  Yazar: Özkan Korkmaz
Antalya SGK anlaşmalı onkoloji doktorları ile kanser taraması, tedavisi ve tedavi sonrası destek hizmetlerinden devlet katkılı olarak yararlanabilirsiniz.

 

Kanser hastalıklarının günümüzde daha da artmasında elbette farklı dış etkenler vardır. Gıda kalitesinin bozulması, doğa dengesinin bozulması ve teknoloji odaklı bir dünyaya dönüşülmesi ile birlikte harcanamayan enerjinin vücut fonksiyonlarını yeteri kadar çalışmasını engellediği için kanser hastalıkları da artış göstermeye başladı. 

Tabi buna paralel olarak geliştirilen kanser biliminin (onkoloji) olması, hastalıklarla mücadele etmeyi daha başarılı sonuçlar doğrultusunda sunmaktadır.
SGK anlaşmalı onkoloji doktorları, SGK anlaşmalı özel hastanelerde ve Devlet hastanelerin de görev yapan onklologlardır. SGK anlaşmalı olarak tedavi olunduğunda, tedavi ücretinin belli bir bölümünü devlet karşılar ve bu da hastalık sürecinde ekonomik anlamda bunalmayı önlemeye yardımcı olur. Antalya SGK anlaşmalı onkoloji doktorları, alanlarında bilinirlik kazanmış, referansları çok güçlü olan doktorlardır. 

En iyi onkoloji Doktoru Antalya

Antalya, tıp alanında gelişmişliği ile ülkemizin önde gelen illerinden biridir. Özellikle tümör ve kanser alanında başarılı doktorların bulunduğu bir il olması, gerek yurt içinden gerekse de yurtdışından gelen hastaların tedavilerini Antalya’da yapmak istemelerini etkilemektedir. Antalya’da SGK anlaşmalı onkoloji doktorlarının da bulunması, tedavisini hem uygun fiyatlarla hem de iyi bir doktordan almak isteyenleri de harekete geçiriyor. 

Antalya’da en iyi onkoloji doktorları hakkında bilgi sahibi olmayanlar için tabi ki sürecin biraz daha zor olabileceğini söylemek gerekiyor. Neyse ki bu konuda da Biyorad’ın sunmuş olduğu hizmetler sayesinde alanında deneyimli ve başarılı tedavi sonuçları ile en çok tercih edilen Antalya’daki en iyi onkoloji doktorları ile görüşmek ve randevu almak kolaylaşıyor. 

Onkoloji Doktorları Hangi Kanserlere Bakar?

Genel olarak onkoloji uzmanları, tüm kanser hastalıkları üzerinde araştırma yapan, tedavi şeklini belirleyen, tedavisini yürüten uzmanlardır. Ancak bazı uzmanlar, bazı kanser tipleri üzerinde daha deneyimli olurlar. Her alanda olduğu gibi kanser alanında da kanser tipine göre ihtisas yapmış ve kendini kanıtlamayı başarmış doktorlar vardır. Önemli olan bu doktorlara ulaşabilmektedir. 

Onkoloji doktorları; meme kanseri, prostat kanseri, çocukluk dönemi kanserleri, akciğer kanseri ve daha akla gelebilecek tüm kanser türleri üzerinde çalışmalar yaparlar, tedavi şeklinin nasıl olmasına ve tedavi sonrası psikolojik desteğin ne şekilde verilmesi gerektiğini uzman psikologlarla ortaklaşa karar alarak verirler. Yani bir anlamda onkoloji doktorları, sadece kanser hastalığı ile değil, tedavi sonrası süreçte de hastaya destek veren doktorlardır. Antalya SGK anlaşmalı onkoloji doktorları da aynı şekilde hareket ederek tedavi sürecinin daha başarılı geçmesini sağlarlar. 

Türkiye’nin En İyi Onkoloji Doktorları Hangi Hastanede?

Kanser hastalığı diğer hastalıklara göre çok daha tehlikeli ve erken dönemde uzman bir onkolog tarafından kontrol altına alınması gereken bir hastalık sürecidir. Bu da haliyle kanser hastalığına yakalanmış kişilerin alanında en iyi onkoloji doktoru arayışına girmelerini etkiliyor. Peki, Türkiye’nin en iyi onkoloji doktoru hangi hastanededir?

Aslında Türkiye’de onkoloji alanında hizmet veren özel hastane ve doktorlarının büyük bir bölümünün başarılı kişiler olduklarını söylemek yerinde olacaktır. Fakat yukarıda da ifade ettiğimiz gibi bazı onkologlar, özellikle bazı kanser türleri üzerinde daha fazla tecrübe kazandıkları için o kanser türünde daha başarılı tedavi sonuçları almaktadırlar. Yani araştırma yaparken kanser türüne göre doktor ve hastane değerlendirmesi yapmak daha doğru sonuçlara götürür. 

Antalya Onkoloji Randevusu

Pandemi dönemi içerisinde bulunduğumuz salgından dolayı devlet hastanelerinden özellikle randevu almak çok daha güç hale geldi. Buna ek olarak kanser üzerinde hizmet sağlayan özel hastanelerde de onkoloji randevusu almak bazen zor olabiliyor. Bu konuda özel hastanelerle anlaşmalı olan Biyorad ile iletişime geçerek Antalya SGK anlaşmalı onkoloji doktorlarından randevu alabilirsiniz. 

Onkoloji Kategorisindeki Makaleler
Blog Anasayfasına Dön
KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER
 
 
Kanser Aşı olarak bilinen Dentritik Aşı hakkında merak edilenler.
Onkoloji Hangi Hastanelerde var?
Ankara' da SGK Anlaşmalı Onkoloji Hastaneleri ve Doktorları
Antalya' da SGK Anlaşmalı Onkoloji Doktorları
 
 

 
Bu websitesinde yer alan bilgiler tedavi ve tavsiye amaçlı olmayıp sadece bilgilendirme amaçlı olarak yayınlanmaktadır. Tedaviye ihtiyacınız olduğu durumda tıbbi destek almak için doktorunuza başvurunuz.
SİZİ ARAYALIM
 

 
Her konuda bilgi almak için, bilgilerinizi bırakın, biz sizi arayalım.